Santral Servisi

Kuruluşların telefon iletişim sorunlarına santral servisi hizmetimiz ile teknik destek hizmeti sunuyoruz.
İstanbul genelinde hizmeti vermekteyiz.

Telefon santrali iletişim ürünlerine teknik servis hizmeti, satış hizmeti ve teknik danışmanlık hizmetlerimiz ile çözümler sunuyoruz.

Kullanmakta olduğunuz mevcut telefon santral ürünlerini teknik servis hizmetimiz dahilinde test, kontrol ve analizlerini yapıyoruz. İstanbul genelinde hizmet verdiğimiz telefon santral servisi hizmetlerimizle kullanmakta olduğun iletişim ürünlerinizin Yazılım veya donanımsal bir arızası olduğundan arızalarını gideriyoruz. Günümüz teknolojisinin gerisinde kalan sistemlerin yeni teknolojilere adaptasyon sağlıyoruz. Telefon santrallerinizi en verimli şekilde kullanmanız için yazılım versiyonlarını kontrol ediyor gerekli durumlarda güncellenmesini öneriyoruz. Bu sayede santral sistemlerinizi daha verimli kullanmanızı hedefliyoruz.

Telefon Santralini verimli kullanan kuruluşlar iletişim giderlerinde büyük ölçekte tasarruf ediyor.
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte IP santrallere olan talep gün geçtikçe artmaktadır. IP santrallerin sizlere kazandıracağı avantajları bulunmaktadır. Telefon santralı deyin aklımıza gelen ürün donanımsal elektronik devre ve bir kabin içerisinde bulunan telefon santralleri gelmektedir. günümüz koşullarında doğru bilinen yanlışlardan biriside santral sistemleri yalnızca donanımsal değil yalnızca yazılım tabanlı telefon iletişim sistemlerde bulunmaktadır. Aslında yalnızca yazılım olarak çalışsan santral sistemlerini kimi firmalar özellikle tercih etmektedir. IT departmanları mevcut veya bulut server sistemlerinde sanal bir makine oluşturarak santral sistemlerinin tahsis etmiş oldukları sanal bilgisayarlara kurulmasını talep etmektedir. sanal makinelere kurulan sistemlerin donanım maliyetlerinden ve bakım maliyetlerden ve yönetim kolaylığı açısından tercih edilmektedir.

Otellerde kullanılan santral sistemlerinde otel yönetim yazılımları ile entegrasyon sağlayarak otel odalarında yapılan görüşmelerin ücretlendirilmesi. odalara sesli mesaj bırakılabilmesi vb. diğer özellikleri kullandırarak satın almış oldukları ürünlerin maksimum verim almalarını sağlamaktayız.

Bulut santral, Sanal santral ve IP santral sistemleri için destek hizmetimiz bulunmaktadır.

Sizlerde BigaBet Bilişim telefon teknik servis hizmetimizden faydalanarak teknik servis talebi oluşturabilirsiniz.

Teknik servis hizmeti verdiğimiz santral markaları

Karel santral
Telesis santral
Panasonic santral
IP Santral

Servis olarak hizmet verdiğimiz marka ve ürünler:

  • Panasonic santral
  • Karel Santral
  • Telesis Santral
  • Sanal Santral
  • Bulut Santral
  • IP Santral
  • IP Telefon
  • Çağrı Merkezi